top of page

Wesley Vercruysse

Zaakvoerder

Wesley staat in voor de dagelijkse leiding binnen ons bedrijf. Naast zijn leidinggevende functie hersteld hij ook hagelschades en zorgt hij dat kleine en grote deuk(jes) op 1,2,3 verdwijnen!

Ria Trullemans

Zaakvoerster / administratief

Ria staat in voor het administratieve gedeelte binnen het bedrijf. Daarnaast zorgt ze ook voor de boekhouding, het personeelsbeleid en het ICT gedeelte.

Kris Lambrechts

Onthaal / Opmaak bestekken

Kris staat in voor het onthaal en het opmaken van de bestekken. Hij begeleid u met plezier bij uw schadedossier van A tot Z.

Michael Badisco

Demonteur/Monteur

Michael zorgt bij het binnenkomen van de wagen voor de demontage. Hij maakt dan ook meteen een analyse van bijkomende schades en rapporteert dit zodat het proces nadien vlot kan verlopen. Hij is dan ook de persoon die de wagen als eerste maar ook als laatste in zijn handen krijgt!

Please reload

Christophe Briquet

Plaatslager

Christophe verricht binnen onze onderneming soms wonderen! Een nieuwe vleugel inlassen of een plaat plooien naar een oorspronkelijke vorm is voor hem kinderspel.

Francis Danckaerts

Voorbereider

Laurent kan diverse herstellingen aan. Hij is leergierig en is momenteel in opleiding voor het toepassen van Smart Repair. Heeft u dus een kleine schade, dan bent u bij Laurent aan het goede adres!

Please reload

bottom of page